SZTE TTIK HÖK :: Hírek

Jelentkezz az Őszi Állásbörze felkészítő programsorozatára és tűnj ki a tömegből!
Közérdekű információk
Jelentkezz az Őszi Állásbörze felkészítő programsorozatára és tűnj ki a tömegből!

Október 1-én tizedik alkalommal rendezi meg az SZTE Karrier Iroda az Őszi Állásbörzét. A régió legnagyobb állásbörzéje számos nívós céget csábít aTIK-be, akik az SZTE diákjai között keresik a tökéletes gyakornokot, munkatársat.

Hatalmas a tét tehát: ha valaki elég meggyőző tud lenni a kiszemelt állás standjánál, jó eséllyel felléphet karrierje első lépcsőfokára, ahonnan csak felfelé visz az út. Ha szeretnél Te lenni az, aki szakmai tudásán túl magabiztosságával és önéletrajzával is kitűnik a tömegből, jelentkezz a Felkészítő Napok programsorozatra, ahol a téma szakértőitől – fejvadásztól, pszichológustól, HR-esektől, stílusszakértőtől – lesheted el mindazt, ami képessé tesz a legjobb lehetőségek megragadására! Lépj szintet önéletrajzírásból, vedd uralmad alá a non-verbális kifejezőeszközeidet is, készülj fel az interjú-szituációra, tűzd ki a célt, készülj tudatosan és legyél egy helyett az egyetlen!

A Felkészítő Napok közvetlenül a börze előtt, szeptember 29. és október 1. között zajlik, hogy a legfrissebb információkkal a fejedben és a legprofibb önéletrajzoddal a kezedben vehesd célba a kiállító cégek asztalait.

Töltsd ki jelentkezési lapodat még ma, de legkésőbb szeptember 23-ig, bővebb információkért pedig keresd fel az SZTE Karrier Irodát a Honvéd tér 6. alatt, online az info@sztekarrier.hu e-mail címen, vagy látogass el a www.sztekarrier.huoldalra!

Létrehozva 2014-09-22 11:07:35 UTC


Vissza

Hozzászólások

Vendég felhasználó
Nem vagy bejelentkezve.
Jelentkezz be
vagy regisztrálj!
Szavazás

PartyPonty.hu
EHÖK
SZTE TTIK HÖK
Newton(e)
Newton(e)
Hírek címkefelhője