SZTE TTIK HÖK :: Hírek

Szociális ösztöndíj
Közlemény a rendszeres szociális ösztöndíjak ügyében benyújtott jogorvoslati kérelmekkel kapcsolatban A 2012/2013 I. félévre vonatkozó rendszeres szociális ösztöndíj megállapítása ügyében hozott döntés ellen benyújtott jogorvoslati kérelmekre vonatkozó adatok, információk. 2012.10.31. napjáig benyújtott kérelmek száma: MODULO rendszerében elektronikus formában: 240 db Papír alapon: 115 db Összesen 355 db kérelem érkezett be. A másodfokú döntés hozatalára jogosult szerv (SZTE Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium) részére 319 db jogorvoslati kérelmet továbbít az EHÖK elnöksége. Az SZTE EHÖK elnöksége döntését megváltoztatja 36 esetben, az alábbi okokból: Bírálói hiba Rendszerhiba Pontszámítási hiba Az érintett 36 hallgatót elektronikus úton tájékoztatjuk: Akik MODULO rendszerben nyújtottak be kérelmet, azok a kérelmük végén található üzenetben olvashatják az értesítést; Akik papír alapon adtak be kérelmet, azokat e-mailben értesítjük. _forrás: SZTE EHÖK_
Létrehozva 2012-11-01 20:17:53 UTC

Vendég felhasználó